camping vakantieVakantie 

Toe aan vakantie in eigen land? Bezoek een bungalowpark Nederland

Zoek je naar een fijn Bungalowpark Nederland dan kun je terecht bij de luxe camping van de Leistert. De Leistert heeft veel faciliteiten, zodat er voor iedereen wat wils is. Je hebt diverse zwembaden, waardoor je als ouder fijn kan genieten, maar ook als kind uren kan spelen. Daarnaast kun je de keuze maken uit meerdere opties wat betreft behuizing. Je kunt luxe chalets huren, maar ook safaritenten – aanrader wanneer je met je gezin op vakantie gaat. Ook zijn er stacaravans beschikbaar. Uiteraard kun je ook met je eigen campingspullen het terrein op. Er zijn lege kavels waar je je eigen caravan of tent neer kan zetten. 

gezins vakantie

Glamping

Het leuke is dat ze doen aan Glamping, dit is een nieuwe manier van vakantie vieren. Je kampeert dan, maar wel in luxe. Zo kun je wel douchen en naar je eigen wc. Je kunt zelfs een vaatwasser krijgen! Maar je hebt toch ook de ervaring van lekker buiten zitten op je eigen terras en dicht in de natuur. Wat mij betreft een aanrader. Kamperen met luxe: iets wat ik altijd al wel voor ogen had. Mocht je meer willen weten kun je terecht op de website. De medewerkers zijn allemaal erg behulpzaam en kunnen je precies uitleggen wat er allemaal is. Bovendien zijn er drie restaurants op het terrein. Kortom: je hoeft eigenlijk het terrein niet meer af als je er eenmaal zit. Het is een heerlijke optie voor een vakantie in eigen land. Ik ga er graag heen en raadt dit bungalowpark in Nederland ook aan.

op vakantie

gerelateerde berichten