27vakantiedagen.nlVakantie 

Op vakantie naar Gran Canaria

Ben je toe aan vakantie na een drukke periode? Begrijpelijk, het is ook fijn om er even tussenuit te kunnen. Even tot rust komen, wie wilt dat nou niet. Als je hier aan toe bent, dan zijn er verschillende plekken en landen waar je heen kunt. Zo kun je bijvoorbeeld naar Spanje. Wanneer je liever van het vaste land af gaat en naar een eiland gaat, kan Gran Canaria een goede optie zijn. Gran Canaria is een onderdeel van de Canarische eilanden die horen bij Spanje

27vakantiedagen.nl

De weersomstandigheden

Het voordeel van Gran Canaria is dat het het hele jaar door lekker weer is. Natuurlijk zijn er ook dagen dat het wat bewolkt is of dat er wat regen valt. Maar de temperatuur is over het algemeen altijd goed. Gemiddeld is het rond de 24 graden. Dat is best een fijne temperatuur. Niet te warm en ook niet te koud. Het voordeel is dat het het hele jaar door rond de 24 graden is. Zo kun je er ook lekker tot rust komen in de herfst of winter.

Wat valt er allemaal te doen en te zien?

 Er zijn verschillende dingen te doen op het eiland. Zo kan het erg leuk zijn om het eiland te verkennen. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld een paar fietsen huren of een auto huren om zo het eiland rond te komen. Afhankelijk van wat je zelf wilt. Een fiets huren is over het algemeen net iets goedkoper. Houd je niet van fietsen? Dan kun je een auto huren. Op het eiland is dat heel gemakkelijk. Er zijn verschillende grote dorpjes die je kunt bezichtigen. Sommige hebben op vaste dagen markt. Dat is erg leuk om een keer te hebben gezien. Kijk daarom van tevoren waar wanneer een markt is. Zo weet je zeker dat je het niet mist. 

gerelateerde berichten

Leave a Comment