Vakantie 

Een ander soort zonvakantie

Wie denkt aan de zonvakantie, denkt aan de volle stranden en de blauwe zee. Dat is natuurlijk ook logisch. Het is echter net zo goed mogelijk om ook in de stad een leuke zonvakantie te hebben. Zo heb je namelijk het beste van beide werelden. Wanneer je bekijkt wat Frankrijk te bieden heeft, dan ontdek je dat in Marseille de bezienswaardigheden en de ligging aan de zee allebei even interessant zijn. Zo kan je dus altijd een leuke vakantie ervan maken.

marseille bezienswaardigheden

Allerlei leuke dingen doen

Het fijne aan een stad als Marseille is dat er altijd wel iets voor je te vinden is. Het is leuk om te zien dat er allerlei activiteiten en bezienswaardigheden zijn. Daarnaast is het ook fijn om te weten dat je gewoon naar de zee kunt. Het is er bovendien wel toeristisch, maar niet heel druk. Daardoor krijg je dus ook dat echte vakantiegevoel. Er zijn dus wel heel veel voordelen te koppelen aan het doen van leuke dingen in Marseille.

Geschikt voor langere reizen

Normaal gesproken zijn de steden juist wat meer geschikt voor de kortere vakanties. Voor Marseille is dat echter wel anders. Het is juist zo dat hier veel verschillende dingen te doen zijn. Waardoor het ook  veel beter geschikt is voor de wat langere vakanties. Je kunt er dan zeker van zijn dat er elke dag wel weer iets anders te vinden is om je mee te vermaken. Je kunt er zo een echte ontspannende tijd van maken. Dat is altijd belangrijk.

gerelateerde berichten

Leave a Comment